Karamürsel’in iki yetenekli gençleri Fevzi Çam (23), ile Talha Gündüz (23), Televizyon dizileri ile sinemalarda başarılarından dolayı rol almaya başladılar.

Karamürselli Genç Oyuncu Talha Gündüz’ün 21.10.2016 tarihinde bu Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin 413.bölümünde Asayiş Şube’de Sivil Polis rolünde oynayacağı öğrenildi. Karamürsel ilçe halkının bu Cuma akşamı Kanal D’den yayınlanacak olan Arka Sokaklar Dizisinde sivil polis rolünde oynayacak olan Karamürselli Genç Oyuncu Talha Gündüz’ü seyretme hazırlığında olunduğu ilçede şimdiden sıkça konuşulmaya başlandı.

Sinema oyunculuğunu çok seven Karamürselli Fevzi Çam ile Talha Gündüz, şimdiye kadar birçok sinema filmleri ile dizilerde rol aldılar.

Karamürselli genç sinema ve dizi film oyuncuları Fevzi Çam ile Talha Gündüz’ün birlikte oynadıkları diziler şöyle;

-       Bir ulusal TV kanalında ‘ Osmanlı Derin Devlet’ dizisinin 7.bölümünde,

-       ATV Kanalında yayınlanan ‘ Yasak’ adlı dizinin 3.bölümde,

-       Show Tv’de yayınlanan ‘Çılgın Dershane Üniversite’de’ adlı dizisinin 1.bölümünde,

-       TRT 1’de yayınlanan ‘Filinta’ isimli dizinin 3.bölümde rol aldılar.

 

Önümüzdeki aylarda Star Tv’de yayınlanmak üzere anlaşma yapılan bir dizide çırak rolünde bir karakteri canlandıracaklar.

Azerbeycanlı Metin Yücel’in yönetmenliğini yaptığı Ocak 2017’ de Vizyona girecek olan’ Qaytar Pulumu’( Paramı Geri Ver )  sinema filminde güvenlik görevlisi karakterini oynayacaklar.

Avustralya’da yayınlanan belgesel çekiminde yeniçeri karakterinde rol aldılar.

Wocline isimli dergi de 2013 Kasım-Aralık, 2014 Ocak sayılarında Fevzi Çam ile Talha Gündüz’ün resimleri yer aldı.

25 Nisan 2015 tarihinde Sakarya AFAKÜLTÜR Merkezi’nde ‘ Şahane Babam’ isimli 4 Perdelik Dram-Komedi tiyatro oyununda başrol karakterlerinde başarılı oyun sergilediklerinden dolayı TRGEDYA Tiyatrosu tarafından ödüle layık görüldüler.

Talha Gündüz, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin 241.bölümde Lion Tim’inde Asker, 267.Bölümünde Siyah Sancak Timi’nde Asker, 282.Bölümünde de Aşiret Ağa Koruması rolünü başarı ile canlandırdı.

 

Karamürselli Fevzi Çam ile Talha Gündüz’ün Tiyatro, Kamera Önü ve oyunculuk eğitimi ile birlikte sertifika aldıkları öğrenildi.

Boş zamanlarında ( Yüzleşme, İntikam, Patron ve Asmaları ) adlı kısa filmlerinin senaryolarını yazarak kendi imkânları ile Karamürsel’de kısa filmler çektiler. Çekilen bu kısa filmler, Talha Gündüz’ün Youtube hesabında yayınlanıyor.
Gazetemiz olarak yetenekli gençlerimiz Fevzi Çam ile Talha Gündüz'e başarılarının devamını dileriz.

Not: Haber sitemizde en fazla 3 resim yayınlandığından dolayı Karamürselli Genç Oyuncular Fevzi Çam ile Talha Gündüz’ün film sahnelerindeki resimlerinden bazılarını, Karamürsel Aktif Haber facebook ile Ahmet Öz facebooktaki sayfalarından görebilirsiniz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı