Karamürsel’in tanınan, sevilen simalarından olan Kıbrıs Gazisi ve aynı zamanda lakabı 302 Ahmet olarak bilinen Ahmet Kılıç ve Necmiye Kılıç çiftinin güzel kızları Sinem, İtalya Palermo’da ikamet eden Alessandro ve Rosa Alba Rabito çiftinin oğulları Marco ile nişanlandı.

Karamürselli Sinem Kılıç, İtalya’da üniversite eğitimini tamamlar iken öğretmeni Marco Rabito’ya âşık oldu. Aşklarını evliliğe dönüştürmek isteyen Sinem Kılıç ile Marco Rabito’nun nişan törenleri Karamürsel’in Valideköprü Köyünde ikamet eden Sinem’in babası Ahmet Kılıç’ın evinde gerçekleşti.

Sinem Kılıç ile Marco Rabito’nun nişan yüzüklerinin kurdeleleri Cumhuriyet tarihinde ilk gazoz fabrikasını Türkiye’de kuran sanayici Erhan Eren tarafından kesildi.

Kalabalık ortamda gerçekleşen nişan töreninde Sinem Kılıç ile Marco Rabito’nun mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kıbrıs Gazisi ve lakabı 302 Ahmet olarak bilinen Ahmet Kılıç” İtalyan damadımız ve dünürlerimiz ile çok iyi anlaşıyoruz. Bir hafta önce Kızım Çiğdem Kılıç’ı nişanladık. Şimdi de Kızım Sinem Çelik’in nişan törenini yapıyoruz. İnşallah iki kızımın düğünlerini de birer hafta aralıklarla yaparız” dedi

Gazetemiz olarak Sinem Kılıç ile Marco Rabito çiftine mutluluklar dileriz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı