Yerel bir haber sitesinde “112 Acil Ambulans Sağlık Hizmetlerinde Rezalet” adlı başlıkla yayınlanan haberde sorumlu olarak Karamürsel Devlet Hastanesinin olduğu yazılması üzerine gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm.Dr.Erkan Çelik ‘112 Acil Ambulans Sağlık Hizmetleri İl Sağlık Müdürlüğü Bünyesindedir.Karamürsel Devlet Hastanesi veya başka devlet hastanelerinin  112 Acil Ambulans Sağlık Hizmetleri ile hiçbir ilgisi veya bağlantısı yoktur” ifadesini kullandı.

Gazetemize yapılan yazılı resmi açıklama şöyle;

“Yerel bir haber sitesinde 19.09.2016 tarihinde “Karamürsel Devlet Hastanesinde 112 Rezaleti!” başlıklı yayımlanan haberde; hastanemiz acil servisi ile ilgili olarak yapılan haberle ilgili hastane yönetimi olarak açıklama ve bilgilendirmemiz şu şekildedir:

Öncelikle 02.11.2011 tarihinde 28103 sayılı Resmi Gazete yayımlanan 663 sayılı “Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşların Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” ile Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları yeniden yapılandırılmıştır. Bu kararname sonrası il ve ilçelerimizde bulunan tüm devlet hastaneleri Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ise İl Sağlık Müdürlüklerine bağlanmıştır.

Yayımlanan haberde 112 acil ambulans hizmetleri ile ilgili bazı aksaklıklardan bahisle Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi hakkında yapılan haberde bilgi eksiklikleri olduğu görülmektedir. Devlet hastanesinin sorumluluğu hasta acil servise getirildikten sonra başlamakta, dolayısıyla yayımlanan haberdeki olayların hastanemiz ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Karamürsel Devlet Hastanesi tüm sağlık çalışanları ile haftanın her günü 24 saat vatandaşlarımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmak için çaba göstermektedir. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı