Karamürsel’de inşa edilen kent meydanı ve belediye binasının çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen modern belediye binası ve kent meydanı inşaatı devam ediyor. Karamürsel Otogarı karşısında D-130 Karayolu’nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak. Üç bloktan oluşan yapıda çalışmalar sürüyor. A ve B blokta alüminyum doğramaların montajına devam edilirken, B blokta duvar imalatları gerçekleştiriliyor. A ve B blokta alçı sıva imalatı ve düzeltme işlemleri ile giydirme cephenin cam montajına başlandı. C blokta ise dış cephe çalışmaları yapılıyor.

 

ÜÇ BLOKTAN OLUŞUYOR

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırıldı. Üç blok halinde uygulanan projede 5 bin metrekare açık alanlı meydan yer alıyor. Bodrum, zemin ve 2 kattan oluşan yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

 

SOSYAL ALANLAR

Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası ve çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı