Marmara Sürücü Kursları Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği geçtiğimiz günlerde Karamürsel Öğretmenevi Restaurant’ında düzenlendi.

Karamürselli İş adamı Uğur Demir’in ev sahipliğinde Karamürsel Öğretmenevi Restaurant’ında düzenlenen iftar yemeğine; Marmara Sürücü Kursları Federasyonu ( MASKEF) Başkanı Ali Rıza Coşkun ve yönetim kurulu, TUSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz ve yönetimi, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Çanakkale Dernek Başkanları olmak üzere 9 İlden yaklaşık 150 kişi katıldı.

Karamürsel’de sürücü kursu sahibi olan Uğur Demir, Federasyon başkanları ve yönetimleri ile 9 ilden gelen davetlilerle tek tek ilgilendi.

Davetliler, iftar yemeğinden sonra çay içerken Karamürsel Öğretmenevi Restaurant’ından körfez ile Osman Gazi Köprüsünü seyrettiler. Manzaraya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Marmara Sürücü Kursları Federasyonu ( MASKEF) Başkanı Ali Rıza Coşkun” her yıl iftar yemeğimizi 9 ilden birisinde yapıyoruz. İlk defa bir ilçe olarak Karamürsel ilçesinde gerçekleştirdik. Karamürsel Öğretmenevini ve Körfez Manzarasını çok beğendik.

Ocak 2016 tarihinden itibaren sürücü kurslarında Avrupa Birliği kriterleri uygulanıyor. Türkiye’deki sürücü eğitimi Avrupa’daki sürücü eğitiminin aynısı olmuştur. Avrupa standartlarında yapılıyor. Sürücü belgeleri’nde de Avrupa standart’ını yakaladık. Türkiye’de sürücü belgesi alan kişi Avrupa’da aynı sürücü belgesini rahatça kullanabilecek” dedi.

İftar yemeği hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından başka bir iftar yemeğinde buluşma temennileri ile sona erdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı