Ogün Sanlısoy, “Sen Uyurken” albümünün üçüncü klibini, sözü ve müziği kendisine ait “Sen” isimli şarkıya çekti. Sanatçı, ilk kez bu klipte yönetmenlik yönünü ortaya koyarak kamera arkasına da geçti.

Klip, Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda, Ogün Sanlısoy’un çocukluğunun geçtiği askeri üste çekildi. Sanatçı, subay olan babasının bir dönem görev yaptığı ve Ogün Sanlısoy’un da iki yıl yaşadığı bu merkeze, 35 yıl sonra ilk kez giderek buradaki klip çekme hayalini gerçekleştirdi.

Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı’ndan alınan izinlerle, eğitim merkezi girişinde çekim yasak tabelalarını, çekim malzemesi dolu kamyonlarla ve büyük bir heyecanla geçen 35 kişilik ekip, iki gün süren zorlu ve yoğun çekimler gerçekleştirdi.

Prodüksiyonu Bambu Film Evi’nin gerçekleştirdiği klibin görüntü yönetmenliğini ise Murat Tuncel üstlendi. Yaşadığı yeri, sevdiği kişiyi ve geçmişini geride bırakıp belirsizliğe giden bir kadın ile hayallerinde onu arayan bir adamın hikayesinin anlatıldığı klipte, Ogün Sanlısoy’a Fransız model Maryon Bertrand eşlik etti. Aynı zamanda merasim kıyafetleriyle Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve yelken takımıyla yaklaşık 250 kişi birlikte klipte yer aldı.

 

MÜZİĞİN KANINA GİRDİĞİ YERDE PERFORMANS

 

Müziğin kanına ilk girdiği an olan Barış Manço konserini izlediği sahnede klip için bir performans gerçekleştiren Ogün Sanlısoy’a sahnede davulda Sertan Soğukpınar, bas gitarda Semih Keçeci, gitarda Hakan Şavklı eşlik etti.

Kısa bir sinema filmi tadı veren kliple çocukluğuna da bir selam çakıyor Ogün Sanlısoy. Bu kliple, müziğe başlamasına neden olan Barış Manço'ya da borcunu ödüyor bir anlamda.

Amerikan filmi havasındaki mekânda yapılan çekimlerle Sanlısoy, yönetmenliğiyle sinemasal anlatıda da kendini kanıtlıyor.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı