Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin bu yıl sekizincisini düzenleyecek. Seka Park Uçurtma Tepesinin önünde yapılacak olan güreşler,  7 Mayıs Cumartesi günü 09.30’da başlayacak.  Bu yılki güreşler, 45 kez Milli Takım Formasını giymiş ve 1954 Tokyo’da Dünya Şampiyonası’nda dördüncü olarak Türkiye’ye büyük gurur yaşatan efsane güreşçi Osman Kanbur onuruna düzenlenecek.

 

TÜM ÜNLÜ BAŞPEHLİVANLAR BU YIL DA SEKA PARK’TA

Güreşlerde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin tüm önemli başpehlivanları kol bağlayacak. Güreşlere, geçen yılın Kırkpınar kemer sahibi Orhan Okulu’nun yanı sıra, İsmail Balaban, Recep Kara, Abdullah Güngör, Osman Aynur, Mehmet Yeşil Yeşil, Mustafa Kemal Karaboğa ve Ahmet Kavakçı gibi ünlü başpehlivanlar katılacak. Er meydanı bu yıl bin pehlivanı ağırlayacak.

 

14 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Güreşler;  baş, başaltı, büyük orta, küçük orta büyük, küçük orta küçük, deste büyük, deste orta, destek küçük, ayak, tozkoparan, teşvik 2, teşvik 1, minik 2 ve minik 1 olmak üzere toplam 14 kategoride yapılacak ve her boyda (kategoride) ilk 3 dereceye giren güreşçilere madalya verilecek.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı