Karamürsel’de merkezi bulunan Figen-Yusuf Doğan Çiftinin sahibi bulunduğu Hakan Optik, Altınova’da şubesini açtı.

Perşembe günü saat:14.00’de Altınova’da düzenlenen Hakan Optik şubesinin açılış törenine;  Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Taner, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ile yönetimi,  Emniyet Amiri İbrahim Teksöz, ilçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, Altınova ilçe daire amirleri, Altınova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel ile Altınova ilçe esnafları, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra ilçe halkı katıldı.

İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül tarafından yapılan açılış duasının ardından Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Metin Oral konuşma yaparak Hakan Optik’in Altınova’ya şube açmasından memnun kaldıklarını ifade ederek bol kazançlar temennilerinde bulundular.

 Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Metin Oral ile Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel tarafından açılış kurdelesi kesildi.

İkramların ardından Hakan Optik’in sahibi Yusuf Doğan, katılan ve çiçek gönderen herkese teşekkür etti. Gazetemize açıklamada bulunan işletmeci Yusuf Doğan” Yıllarca Karamürsel ilçesinde güzel hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Karamürsel’in yakın komşu ilçesi olan Altınova’da bugün şubemizi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Altınova halkına en güzel, en sağlıklı, en kaliteli ürünlerimizi sunacağız. Gözlük’te tüm resmi kuruluşlar ve SGK ile anlaşmamız mevcuttur.

Altınova Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No: 41’de açtığımız Hakan Optik şubemize ilçe halkını davet ediyorum. Bizlere 0.226.4612433 nolu telefondan da ulaşarak bilgi alabilirler. Gözlük almaları şart değil Altınova, Kaytazdere, Subaşı ile Tavşanlı halkımızı şubemize çay içmeye bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı