Saraylıya yapılan Kent Meydanı projesi yolların yeniden düzenlenmesi, çeşme, durak ve bankların yapılmasıyla vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan tüm bu çalışmalar ile birlikte Saraylının sahip olduğu tarihi değerler gün yüzüne çıkarılmakla birlikte, zaten marka olan saraylı köyü daha fazla tanınanarak yurtiçi ve yurt dışından gelecek konuklar için de güzel bir dinlenme yeri haline gelecek. Vatandaşlar, bitirilip hizmete açılan ve Saraylıya canlılık kazandıran meydanın gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesinden oldukça memnun olduklarını da belirtmeyi ihmal etmediler.

Tarihe Saygı Projelerimiz ile Marka Değerimiz Güçleniyor      

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Saraylı köyümüzün sembolü olan ortalama 700-750 yıllık olduğu ifade edilen Çınar ağacının çevresinde tarihimizi canlandırmak adına önemli bir Projeyi daha hayata geçirdik. Bu anlamda güzel bir çehreye bürünen Tarihi Saraylı köyümüzü, yurtiçinden ve yurtdışından gelecek ziyaretçilerimize tanıtıp, zaten var olan marka değerini daha da güçlendirmek arzusu içerisindeyiz.” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı