Hatice Bayar ile Uğur Kara geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle ömür boyu mutluluğa imza attılar.

Karamürsel Salıpazarı’nda faaliyet gösteren O Alışveriş Merkezi’nin sahibi Niyazi ve Süreyya Bayar çiftinin güzel kızları Hatice, Yüksel ve Canan Kara çiftinin oğulları Uğur ile hayatını birleştirdi.

Karamürsel Yeni Öğretmenevinde yapılan kına gecesinin ardından Altınkemer Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene;  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Kocaeli il başkanı Şemsettin Ceyhan, Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, il başkan yardımcısı Ahmet Türkel, Akparti kurucu başkanı Zekai İren, Bayar ile Kara ailesinin yakınları ve çevreleri katıldı.

Genç çiftlerin nikâhını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kıydı. Nikâh şahitliğini de Akparti Kocaeli il başkanı Şemsettin Ceyhan, Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, il başkan yardımcısı Ahmet Türkel, Akparti kurucu başkanı Zekai İren yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, nikâh cüzdanını geline, Türk bayrağı ile Kuran-ı Kerimi damat’a takdim ederek, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar temennilerinde bulundu.

Gazetemiz olarak Hatice ile Uğur Kara çiftine ömür boyu mutluklar dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı