Karamürsel'in önde gelen kurumlarından olan Özel İmge Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık gecesi düzenledi.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen geceye; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, öğrenciler, öğrenci velileri ile öğretmenler katıldı.

Yemek, tatlı ve içecek ikramının ardından eğlenen öğrenciler, bu güzel gecede birbirinden güzel şiirler okudular.Şarkılar söylediler. Dans ile çeşitli gösteriler sundular.

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı. Öğrenciler gece boyunca başkan Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Rehabilitasyon Merkezi’nde 40.yılını dolduran öğretmen Nedim Kulaksız’a plaket takdim etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu özel gecede gerçekleştirdiği konuşmasında “Engellilerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi yaşam koşullarına kavuşa bilmeleri için Karamürsel Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu hizmetler oluşturulurken çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ile işbirliği çalışmaları sürdürüyoruz. Karamürsel Belediyesi olarak amacımız tüm engelleri kaldırmak. Sağlığı yerinde olan herkesin çalışmalarımıza desteğini bekliyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız, yarın bizlerin başına neler geleceğini bilemeyiz.  Engelsiz bir dünya ümidiyle ve bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle tüm engelsiz gönüllerin gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi

Özel İmge Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Müdürü Akın Başaran” gecemize katılan belediye başkanımız İsmail Yıldırım’a, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ile öğrenci velilerimize, rehabilitasyon merkezimizde başarılı görev yapan öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı