Karamürsel 100. Yıl MTAL, İtalya'da Erasmus projesinin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

KARAMÜRSELLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK HİZMET

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus + KA219 Okullar Arası Stratejik Ortaklık kapsamında ortağı olduğu ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi ( Ulusal Ajans) başkanlığınca kabul görerek mali katkı sağlanan "Participative Culture – The Way to Be An European Active Citizen"  isimli projesi için gittiği İtalya'dan döndü.

 

ZEKİ BAYRAM: GURUR DUYUYORUZ

Okul Müdürü Zeki Bayram konu ile ilgili olarak şöyle konuştu, "Okulumuzun Erasmus ve Avrupa Birliği projeleri kapsamında 4. projesini gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Proje ortağı sekiz ülke ile birlikte iki yıllık süreçte öğrencilerin eğitim alanında ihtiyaç duyduğu bilgilerin farkına varmasına, katılımcı kültürün gelişmesine, Avrupa vatandaşları olarak hakları ve görevleri ile ilgili bilgilerini arttırmayı amaçlamaktadır.

 

2016'DA BARCELONA'YA GİDİYORLAR

Projedeki öğretilerin sonucunda öğrenciler, kişisel yaşam çıkarlarının sivil davranışları ile uyumlu olması, gençlerin yaşadıkları topluma ait duygularının yeniden canlandırmaları ve modern bir yaklaşım sergileme yetileri kazanacak. 2 yıl sürecek olan proje kapsamında okulumuzun öğrenci ve öğretmenleri bu amaçları gerçekleştirmek amacıyla yurtdışına gidecekler. Projemizin ikinci hareketliliği İspanya'nın Barcelona kentine Mart ayının ilk haftasında 2016 yılı  içerisinde gerçekleşecek.

Toplantıya; Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına, Okulun Projeler Teknik Koordınatörü Ahmet SAN ve projenin iletişim kişisi Gülsen Vuraler katıldı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı