Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel'de de düzenlenen törenlerle anıldı.

Karamürsel’deki ilk tören Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

 

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Atatürk anıtına çelenkleri sundu. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte iki dakikalık saygı duruşu yapıldı.  İstiklal Marşının okunmasıyla göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi ve ilk tören sona erdi.

 

Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Uygur Kaan Arısoy, daire müdürleri, Ak Parti ilçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, dernekler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

 

10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü sebebiyle yapılan etkinlikler Belediye Kültür Merkezinde Mürsel Gazi Murat Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti. Mürsel Gazi Murat Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma programında Büyük Önder Atatürk’ün hayatı sinevizyon eşliğinde anlatıldı, Atatürk Oratoryosu ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Program 10 Kasım Atatürk’ü Anma sebebiyle ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere de ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

th_IMG_0559.JPGth_IMG_0519.JPG


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı