Karamürsel ilçesinde "Demokrasi Eğitimi ve Öğrenci Meclisleri Seçimi" uygulaması kapsamında Öğrenci Meclisi üyeleri belirlendi. ( Haber: Hürkan Eryılmaz - Foto; Selma Harmankaya )

Karamürsel Mesleki ve Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna başkanlığında yapılan seçimlerde sandık kurulu oluşturuldu.  

Daha sonra seçimlerde aday olan öğrenciler, projelerini anlatarak oy istedi. Kaymakam Ahmet Narinoğlu, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere başarılar dileyerek,  "Siz öğrenciler demokratik yollarla seçilmiş bir topluluksunuz. Ben seçilmiş olan gençleri çok önemsiyor ve lider gözüyle bakıyorum. Liderlik bir yetenektir, ama işlenmezse onu yetiştirecek ve yeşertecek bir ortam hazırlanmazsa liderliğin anlamı yoktur. Evet her yerde bir çok lider olabilir ama işlenmeyen kendini yetiştirmeyen liderler normal yaşamlarını sürdürürler" ifadesini kullandı.

LİDERLİK, BİR BECERİDİR 

Liderlik Projesi'ne değinen Kaymakam Narinoğlu, şunları söyledi: "Sizlere liderlik yeteneklerini, becerilerini, yöneticiliği, geleceğinizin anlamında sizleri donatmak istiyoruz. Aranızdan 3 kişi ilde Karamürsel’i temsil edecek ve Karamürsel’i program dahilinde Ankara’da üst düzey devlet yetkilileriyle buluşacak. Bakın ciddi olamayan ve heyecanı olmayan lider olamaz, gördüğüm kadarıyla burada bulunan siz gençlerde bu yetenekleri görüyorum. Bu anlamda kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, il temsilciliği seçiminde başarılar diliyorum." Konuşmanın ardından yapılan seçimde, Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Nisa Deniz Kara, Karamürsel Atatürk Ortaokulu'ndan Elif Eymen Tunaş ve Karamürsel Karapınar İlkokulu'ndan Esma Altındeğer üyeliğe seçildi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Karamürsel Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Mithat İtak da katıldı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı