Karamürsel'de yorgancılık yapan Zafer Tunç, Körfez'de ikamet eden oğlunu geçtiğimiz Mayıs Ayında ziyaret etmişti. Ve aralarında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma sonucunda Uğur Tunç pompalı tüfek ile babasını öldürmüştü

Babası Zafer Tunç’u pompalı tüfekle öldüren ve üvey annesi İlknur Tunç’u yaralayan Uğur Tunç davasında Cumhuriyet Savcısı sanık Tunç’un ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması yönünde görüşünü açıkladı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Körfez’de meydana gelen olayda, Uğur Tunç (23) ile babası Zafer Tunç (49) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile evde bulunan pompalı tüfeğe sarılan Uğur Tunç, babasına 6 el ateş etti ve üvey annesi İlknur Tunç’u yaraladı. Bel ve bacak bölgesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Zafer Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. İlknur Tunç da olayda hafif yaralandı.

 

DAVAYA DEVAM EDİLDİ

Uğur Tunç’un Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada Cumhuriyet savcısı görüşünü verdi. Duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan katılım gösterdi. Mahkeme heyeti, istenilen belgelerin dosyaya eklendiğini belirtti. Sona yaklaşılan davada Cumhuriyet Savcısı, Uğur Tunç’un babası Zafer Tunç’u pompalı tüfekle öldürmesinin anlaşıldığını ve üvey annesi İlknur Tunç’u yaraladığının raporla sabit görüldüğünü belirterek müebbet hapis cezası yönünde görüşünü açıkladı.

 

EK SÜRE TALEP ETTİ

Savcının görüşünün ardından sanık Tunç’un vekili Av. Güzin Aşkın Alparslan, olay yerinde keşif için yaptığı talebi yineledi ve savunma için de ek süre istedi. Mahkeme heyeti sanık avukatı Alparslan’ın keşif talebini reddederek savunma için ek süre talebini kabul etti. Sanığın tutukluk halinin devamına karar verildiği duruşma 17 Kasım tarihine ertelendi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı