29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karamürsel'de düzenlenen tören ile coşku ve heyecanlı bir şekilde kutlandı. ( Haber : İzzet Samet BOYRAZ )

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında gerçekleşen tebriklerin kabulü ile başladı.

Kaymakamlık makamında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin ardından Karamürsel İlhan Çınar alanında Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

İlhan Çınar alanında düzenlenen tören Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci’nin  öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı  Yüzbaşı Sadık Eroğlu ve Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır tarafından ödülleri takdim edildi.

Tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmalarını okuduktan sonra Karamürsel Atatürk Orta Okulunun bando takımının resmi geçit töreni ile sona erdi.

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı