Yalova’nın Altınova İlçesi Hürriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No 60 da bugün saat 15.00 de düzenlenen görkemli törenle Altimer Grup Tarafından Altınova Ticaret Merkezi hizmete açıldı.
İnşaat, Gayrimenkul, Mimari, Modelleme, Proje Danışmanlığı, Peyzaj Tasarımı, Turizm ve Konaklama ile Gemi Bakım Onarım alanlarında faaliyet gösterecek olan Altınova Ticaret Merkezinde Altimer Grup Çatısı altında Karamürsel, Kocaeli ve Yalova da çok tanınan Sadık Dönmez ile Rıdvan Dönmez’in sahibi olduğu Dönmez İnşaat ile Dönmez Gemi Bakım ve Onarım, Ömer Karadağ ile İmdat Karadağ’ın sahibi olduğu Karadağ Grup Gayrimenkul, Marin Belüks,Hersek Otel Restaurant ve Keyfi Seyir şirketleri yer alıyor.
Altınova Ticaret Merkezinin Açılış Törenine, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr.Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yardımcısı Mustafa Yurt, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Çorbacı ile Resul Çiftçi, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, daire amirleri, Karamürsel, Altınova ilçe esnafları ile halk katıldı.
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Altınova Akparti İlçe Başkanı Hasan Zafer, Dönmez İnşaat ile Dönmez Gemi Bakım ve Onarım Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dönmez ve Karadağ Grup tarafından Altınova Ticaret Merkezinin açılış kurdelesi kesildi.
Ev sahibi Altimer Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanları gelen davetliler ile tek tek ilgilendi.
Açılış törenine katılan davetliler de, Altınova Ticaret Merkezinin hayırlara vesile olmasını ve Altimer Gruba da bol kazançlar temennilerde bulundular.
Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan dönmez İnşaat ile Dönmez Gemi Bakım ve Onarım Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dönmez” Başta Altınova Kaymakamı, Karamürsel Belediye Başkanı, Altınova Belediye Başkanı, Karamürsel ve Altınova’nın tüm siyasi ilçe başkanları olmak üzere bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Altınova ve Karamürsel’in çok kıymetli esnaflarına, dostlarımıza, yerelimizin değerli insanlarına ve ailemize teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca farklı şehirlerden gelemeyen özel mesajlarıyla bu özel günümüzde bizler yalnız bırakmayan tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet ÖZ; “Kalemi tutan el ne kadar güçlü olursa olsun, bir annenin duası kadar etkili değildir”
-
Karamürsel Muhtarlar Derneği’nden Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a Ziyaret
-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Ormanlık alanlara girişler yasaklanıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye'de enflasyon 11 aydır düşüyor”
-
Kamu çalışanlarına yaz kıyafet uygulaması başlıyor
-
İş insanı SADIK DÖNMEZ “ Barış elçisi SIRRI SÜREYYA ÖNDER Ağabeyimizi hiçbir zaman unutmayacağız.”
-
Karamürselliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Doğansoy “ 34 yıldan beri üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
-
Sıcaklıklar düşüyor. Hafta sonu yağış geliyor
-
Karamürselspor Teknik Direktörü Mustafa Kaya “Zorlu bir sezonu geride bıraktık “
-
Kaytazdere’de Hıdırellez Şenliği

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın
-
Karamürsel Alibaba VIP & Lounge Cafe Hizmete Açıldı
-
Karamürsel’de Kanser Farkındalık Etkinliği