Transfer çalışmalarına dört bir koldan devam eden Galatasaray'la ilgili bir bomba iddia da İtalya'dan geldi. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların Merih Demiral'ı transfer etmek için harekete geçtiğini dile getirdi.

Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın transfer gündemi hareketleniyor. İtalyan basınından Corriere dello Sport, sarı-kırmızılıların Merih Demiral için harekete geçtiğini haberleştirdi.

Haberde Gian Piero Gasperi'nin Atalanta ile olan sözleşmesini 2025'e kadar uzatmasının, kulübün transfer çalışmalarına da yön vermiş durumda olduğu belirtildi.

Gasperini'nin 25 yaşındaki milli futbolcunun performansından memnun kalmadığı ve ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği de kaydedildi.

Inter'in kısa süre öncesine kadar Merih'in peşinde olduğu ancak Skriniar'ın PSG'ye transferinin yatması sebebiyle milli futbolcunun da kulübünde kaldığı belirtildi.

Atalanta'nın piyasa değeri hala yüksek iken Merih Demiral'ı elden çıkarmak istediği ve Galatasaray'ın milli savunmacı ile ilgilendiği kaydedildi.

Caleb Okoli'nin Atalanta'ya geri dönecek olmasının yanı sıra Atalanta'nın Isak Hien'i renklerine bağlamak istediği de öne sürüldü.

Kariyerine Karamürsel İdman Yurdu'nda başladıktan sonra Fenerbahçe altyapısına transfer olan Merih Demiral, Portekiz'e transfer olduktan sonra Alanyaspor ile yükselişe geçmiş ve İtalya'nın yolunu tutmuştu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı