S.S. Karamürsel Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2101 Sokak Acet Pasajı No.6 /C de bugün saat 14.00 de törenle şubesini hizmete açtı.

Açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Eski Kaytazdere Belediye Başkanı Ercan Reyhan, belediye meclis üyeleri, Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman Aydın, Sivil Toplum Örgütleri, halk ve esnaflar katıldı.

Din görevlisi tarafından okunan duanın ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Eski Kaytazdere Belediye Başkanı Ercan Reyhan, Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman Aydın ile S.S. Karamürsel Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Tuba Türkmen tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Gazetemize açıklamada bulunan S.S. Karamürsel Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Tuba Türkmen “ Karamürsel merkez şubemizde ev yapımı sulu yemekler, dolma, salata ve tatlı çeşitlerimizi müşterilerimize sunacağız. Açılış törenine katılan tüm davetlilere kooperatifimizin adına sonsuz teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı