Negmar Denizcilik Yatırım-Anonim Şirketi tarafından Yalova Tavşanlı’da inşasına başlanan Negmar Ortaokulunun temeli bugün düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Narlı Feribot Genel Müdürü Kemal Gündüz ve çok sayıda davetli katıldı. Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise kardeşi Kurban Koç’un geçtiğimiz Cuma günü vefat etmesi nedeniyle törene katılamadı.

Başkan Kaçar “Özellikle eğitim konusunda çok hassasız”

Törenin açılış konuşmasını Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar yaptı. Konuşmasında Mehmet Koç’a başsağlığı temennisinde bulunan Mücahit Kaçar, “Bugün burada geleceğin mimarları temelini atacağımız bu okulumuzda yetişecekler. Göreve geldiğimiz günden bu yana sadece alt ve üst yapı yatırımlarına değil, sosyal ve kültürel yatırımlara da çok önem veren bir belediyeyiz. Özellikle eğitim konusunda çok hassasız” dedi. Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatan Kaçar, okulun yapımındaki destekleri için Negmar şirketinin yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Ahmet Büyükgümüş “Tavşanlı ve Yalova’mız için hayırlı olsun”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş  “Tavşanlımız kentimizin gelişen bölgelerinin başında geliyor. Burada eğitim-kültür hayatımızın da gelişmesi için hepimiz çok özenli bir çalışma yürütüyoruz. Burası Türkiye’nin sanayisi bakımından çok önemli bir bölge olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu yatırımla birlikte hem eğitime destek olurken hem de mesleki gelişime katkı sağlıyoruz. Burada bir ortaokul temelini birlikte atıyoruz. Negmar Denizciliğe ve Mehmet Koç’a teşekkür ediyorum. Ne zaman bir hayır işi olsa ekip halinde yanımızda oldular. Kurban beye de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Tavşanlı ve Yalova’mız için hayırlı olsun” dedi.

Duanın ardından temel atıldı

Din görevlisi eşliğinde okunan duanın ardından Yalova Valisi Muammer Erol ile AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından butona basılarak Yalova Tavşanlı Negmar Ortaokulunun temeli atıldı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı