“Kocaeli Karamürsel İçmesuyu Projesi” kapsamında, İhsaniye Barajından Kocaeli İlinin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile bu iki ilçe arasındaki sahil şeridinde yer alan yerleşimlerin uzun vadede içme, kullanma suyu teminini sağlamak amacıyla yapımı devam eden “Kocaeli Karamürsel Su İletim Tüneli” işinde TDM ile delgi çalışmalarına başlandı.

Bursa DSİ 1.Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada,” Proje kapsamında İhsaniye Barajı, Arıtma Tesisi, Su İletim Tüneli ve İçmesuyu İsale Hattı işleri bulunmakta olup toplam 15,6 km uzunluğundaki içmesuyu isale hattının 2.768 metresi, Ø3000 mm çaplı (Ø2500 mm bitmiş çap) tünelden geçecektir. Projenin ilk etabında İhsaniye barajından alınacak su ile yılda 15,26 hm3 içmesuyu faydası sağlanacak olup Avcıdere Barajının da yapılması halinde fayda yılda 25,44 hm3 olacaktır.

TDM Delgi çalışması, Bölge Müdür yardımcısı Şaban EFE, İçmesuyu ve Atıksu Şube Müdürü Metin SUSAM, 15.Şube Müdürü Doğan KAHRAMAN ve diğer personelimizin iştiraki ve gözetimi altında başlatılmıştır.”

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı