Hersekspor Yöneticisi Hasan Yıldız “Yalova süper amatörde 07 Ocak 2023 tarihinde oynanan Çavuşçiftliği Kültürspor ile Hersekspor maçına haksız olarak müdahale edilmesi sonucu bir kara leke sürülmüştür.” Dedi.

Gazetemize açıklamada bulunan Yıldız “ Yalova süper amatörde 07.01.2023 tarihinde oynanan orta hakem olarak Batuhan Akkuş'un görev aldığı Çavuşçifliği Kültürspor-Hersekspor maçında, Çavuşçifliği Kültürspor'dan Burak Karabulut,  Hersekspor'dan Erkan Yıldız kırmızı kartla oyun dışı kalmıştır.

Maç bitiminde Hersekspor yönetimi adına orta hakem Batuhan Akkuş'dan  futbolcumuz adına özür diledik. Kendisi bize Çavuşçifliği Kültürsporlu Burak Karabulut, Hersekspor'dan Erkan Yıldız'a vurduğunu Erkan Yıldız'ın da rakibini boğazından geri ittiğini söyledik. Küfür var mı? dediğimizde ısrarla küfür olmadığını söyledi.

Yalova Futbol Disiplin Kurulu tarafından Çavuşçifliği Kültürspor'dan Burak Karabulut'a.6,  Hersekspor'dan Erkan Yıldız'a.5 maça çıkma cezası verilmiştir.

Futbolcumuz Erkan Yıldız'ın cezasına itirazda bulunduk ret geldi. Daha sonra ikinci yarının ilk maçımız olan Tavşanlı maçında hakem olarak yine Batuhan Akkuş görevliydi. Kendisine hocam bu çocuklar adam mı öldürdü? diye sorduğumuzda ben gördüğümü yazdım demiştir. Israrla küfürü tekrar sorduk, küfür yok dedi.

Yalova Futbol Disiplin Kuruluna soruyorum,

Siz neye dayanarak iki maçtan 5 maça çıkardınız men cezasını, büyük haksızlık yaptınız. Gençlerin geleceği ve motivasyonu ile oynuyorsunuz. Hersekspor sahipsiz değildir.

Ya yanlışınızdan dönersiniz ya da alnınıza sürdüğünüz bu kara lekeyle yaşarsınız.

Tercih sizin KARA LEKEMİ. o sizin bileceğiniz iş “ dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı