CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hakan Çakar seçim çalışmalarına, Ata toprağı olan Karamürsel'in Yalakdere Köyü’nü ziyaret ederek başladı.

23 Aralık tarihinde CHP İzmit ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Hakan Çakar, dedesinin Selanik’ten göç ederek yerleştiği Karamürsel'in Yalakdere Köyü’ne b gerçekleştirdiği ziyaretle seçim çalışmalarına başladı.

 Önce köy esnafını ziyaret eden Çakar, daha sonra köy halkı ve ileri gelenleriyle bir araya gelerek süreci değerlendirip fikir alışverişinde bulundu. Partisinin ve 6’lı masanın çalışmalarından bahseden Çakar, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem adaylık için kendisine hem de Millet İttifakı’na destek istedi.

İzmit’te birçok kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Çakar; “Aday adaylığı için seçim çalışmamı Karamürsel’den, dedemin köyünden başlatmak istedim. Çünkü benim İzmit’teki geçmişim, yaşamımın başlangıç noktası burası, yani Yalakdere Köyü’dür. Benim için her şeyin başladığı yerden, yeniden başlayarak bu süreci başlatmak istedim.” dedi

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı