“Son günlerde yerel basın organlarında sözüm ona sendikacılık yaptığı iddiasında bulunan bir şahıs tarafından yapılan ‘’ Karamürsel de Okul Müdürlerimiz ve Bazı Okullarımız’’ hakkında yer alan haksız, hukuksuz, uydurma açıklamalara karşı cevap verme ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Karamürsel ilçemizde görev yapan Hürriyetçi Eğitim Sendikası İl Başkan Yardımcısı Önder KAYMAZ çeşitli yerel basın organlarından yaptığı açıklamalarla sendikal istifalar ve geçişler hakkında yalan, kasıtlı  ve dezenformasyon içeren açıklamalarda bulunmuştur. Diğer sendikalardan istifaların olması ve bu istifa eden üyelerin çoğunluğunun kendi sendikasına üye olması konusunda kendinden çok emin olmakla birlikte işler kendi planladığı şekilde gitmemiştir. Bu durumu, ısrarla kendi tavır ve yetersizliğine bağlamak istemeyen şahıs çareyi Karamürsel’deki okul müdürlerimize iftira atmakta ve hatta daha ileri giderek çalışkanlığı;  personeli, öğrencileri ve halkla iletişiminin;  çok iyi olması ile bilinen Karamürsel MTAL müdürü Adem ÇALİK hakkında iftiralarına devam etmiştir. Bununla da yetinmeyip Karamürsel MTAL hakkında kulaktan dolma eksik ve yanlış karalayıcı bilgileri kamuoyuna açıklamakta bir çekince görmemiştir. Ayrıca kendi şikayeti sonucu, açılan soruşturmanın henüz sonucu belli olmadan konuyla ilgili yanlış ve yalan bilgi verip algı oluşturmaya çalışmaktadır. Bu hukuksuz, tehditkar açıklamalarla suç işlemektedir.

Masa başında oturduğu yerden, okul müdürlülerimizin kişilik haklarına ve mesleki saygınlıklarına karşı, ayrıca güzide kurumlarımızı yıpratmaya yönelik sorumsuzca yapılan bu açıklamaları kınıyoruz, konuyla ilgili yasal girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”

Eğitim-Bir-Sen

Karamürsel Temsilciliği Yönetim Kurulu Adına

Temsilci Başkanı

Kamuran ÖGCEM



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı