Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Ali Osman AYDIN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

“Köklü bir devlet geleneği ve millet olma şuuruyla Cumhuriyet'in 99. yılını hep birlikte idrak ediyoruz. Bu aziz millet, vatanı, imanı ve değerlerini koruma uğruna, kendisinden imkân ve silah bakımından çok daha güçlü ordular karşısında, göğsünü siper edip büyük kahramanlıklar göstererek kutlu zafereler imza atmaktan hiç bir zaman geri durmamıştır. Tarihin her döneminde zulmün karşısında, mazlumun yanında olmuş, bağımsızlığına pranga vurmaya kalkan dâhilî ve haricî her türlü oluşumun-girişimin her daim karşısında durmuş, tarih boyunca bu uğurda sayısız destanlar yazmış bu aziz millet,  7'den 70'e ülkemizin selameti için malıyla ve canıyla her türlü fedakârlığı yapmaktan asla geri durmamıştır. Kurtuluş Savaşında, ülkemize karşı birleşen emperyalist güçlerin karanlık emellerine fırsat vermeyen milletimiz,  bundan sonra da bunlara fırsat vermeyecek iman,  irade ve ferasete sahiptir.

Cumhuriyetimizin 99. yılı vesilesiyle milletimizin bu aziz duruşunu saygıyla selamlıyor, Kurtuluş Savaşı’mızda katkı sağlayan tüm vatan evlatlarını ve bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun."

Yeniden Refah Partisi

Karamürsel İlçe Başkanı

Ali Osman AYDIN



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı