Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara ziyaretleri kapsamında İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü ile TRT Genel Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğüne ziyaret

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkan Ahmet Öz, Genel Başkan Yardımcısı İsa Güven, Basın Halkla İlişkiler Kurulu Üyesi Aşkım Tan tarafından İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz 'e ziyarette bulunuldu.

Ziyarette sivil toplum örgütlerinin çalışma sisteminde yapılacak yenilikler hakkında Genel Müdür Ahmet Türköz bilgilendirme yaptı.

UGC Genel Başkanı Ahmet Öz 'de Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin çalışmaları ve yurt içi ile yurt dışı örgütlenmesi hakkında İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz 'e bilgi verdi.

UGC den TRT Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkan Ahmet Öz, Genel Başkan Yardımcısı İsa Güven ve Basın ve Halka İlişkiler Kurulu Üyesi Aşkım Tan tarafından Türkiye Radyo Televizyon Kurumu TRT Genel Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

TRT Genel Müdürlüğü tarafından hizmet binasında UGC heyetine öğle yemeği ikram edildi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin çalışmaları hakkında TRT Genel Müdürlüğüne bilgi verildi.

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz” Güzel bir ev sahipliği gösteren İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz'e ve Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı