Karamürsel Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen 38.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerindeki organizasyon eksikliğine, yağlı güreşi çok seven ilçe halkı tarafından tepki gelmeye devam ediyor.

Gazetemizin whatsapp hatlarına son bir hafta içerisinde gelen mesajlarda, halkın Karamürsel Belediyesine tepkileri yer aldı.

Gazetemize gelen mesajlarda Karamürsel halkı “ Karamürsel Belediyesi 38.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri geçtiğimiz hafta düzenlenmiştir.

Karamürsel, yağlı pehlivan güreşçileri ile tanınır. Altın kemerli başpehlivanlarımız bulunmaktadır. Karamürsel Belediyesinin her yere astığı afişlerde “Karamürsel Pehlivanlar Diyarıdır.” Diye yazmasına rağmen yağlı güreşler konusunda deneyimi olan Karamürsel Belediyesinin geçtiğimiz hafta düzenlediği 38. Geleneksel Yağlı Pehlivanlar Güreşlerindeki organizasyon eksikliğini Karamürsel Belediyesi bilmeyerek mi yaptı? Yoksa kasıtlı olarak mı yaptı? Diye bu soruları halk olarak kafamızda bir haftadan beri sorgulamaktayız.

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 38.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi ilçemizde, Karamürsel’in Koca Yusuf’u Başpehlivan Ekrem Yavuz un güreşlerde jübile yapacağı biliniyordu.

Maalesef, Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen güreş programında Karamürselli Başpehlivan Ekrem Yavuz a ait jübile töreninin olmadığını gördük ve ilçe halkı olarak çok üzüldük. Karamürsel Belediyesinin bu organizasyon eksikliğini art niyetle mi düşünelim ya da unutuldu mu, ya da güreşlere ilgisizlik diye mi düşünelim?

Sağ olsun. Karamürsel Belediyesinin yapamadığı jübile töreni pehlivanlarımızın akıllarına gelmiştir.

 Pehlivanlarımız, Karamürsel’in Koca Yusuf’u Başpehlivan Ekrem Yavuz’u omuzlara alarak çayırda dolaştırdılar. Güreş severlerin tezahüratlarıyla, başpehlivana yakışır bir uğurlama olmuştur.

Karamürsel Belediyesinin kendi organizasyonundaki yapamadığını, pehlivanlar yapmıştır.

Karamürsel halkı olarak, Karamürsel Belediyesinin yağlı güreşlere daha fazla sahip çıkmasını, organizasyonlarda eksiklik yapmamasını, bilerek mi yoksa kasıtlı mı yapmadı? Diye sorularının hiçbir zaman aklımızda yer almamasını istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı