Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Karamürsel ilçe yönetimi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle akşam yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

 Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe “Kamuoyu, basınımız vasıtasıyla doğru ve tarafsız haberciliği en hızlı şekilde öğrenir. Geçmişten bu güne birçok zorluk yaşamış; bazen sahada, bazen de elinde kalemi ile her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışmış tüm gazeteci-basın mensubu arkadaşlarımızın bu özel ve anlamlı günlerini kutluyor, Deva Partisi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı vurgulamak istiyorum. Basın mensubu olarak görevlerini ifa etmeye çalışan yerel ve ulusal basınımız, dördüncü kuvvet olarak ülkemizde her zaman yerini koruyacaktır. 24 Temmuz 1908'de basındaki sansürün kaldırılmasına yönelik alınan önemli karar ile o tarihten bu yana bu önemli ve anlamlı gün ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlanmaktadır.
Basınımızın hak ettiği; daha özgür, daha refah ve daha güzel zamanlara temennisi ile başta Gazeteci ve Basın mensupları olmak üzere alandaki tüm çalışanların “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutlar, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim" dedi.

Yemeğe katılan basın mensupları da, Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Karamürsel ilçe yönetimine nezaket yemeğinden dolayı teşekkür ettiler.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı