Dünya genelinde faaliyet gösteren, Türk ve yabancı gazetecilere hizmet veren, genel merkezi Kocaeli olan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Ankara Toplantısında yurt içi ve yurt dışı temsilcileri ile bir araya geldi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin Ankara Toplantısı 25 Haziran 2022 Cumartesi günü,26 Haziran 2022 Pazar günü Tüfad Prestige Hotel de 2 gün konaklamalı yapıldı.

Toplantıya; Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Genel  Başkan Vekili Bilgutay Bağdat, Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Aydın, Genel Sekreter H.Soner Gülezer, Basın ve Halkla İlişkiler Kurulu Üyesi Aşkım Tan, Onur Kurulu Üyeleri Sadık Severcan, Gülsüm Çakır ve Seval Akkaya,

Almanya Bavyera Eyalet Temsilcisi Tevfik Şendöl, Kuşadası İlçe Temsilcisi Adnan Tokuç, Manisa İl Temsilcisi Ahmet Ünsal, Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan, Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü, Antalya İl Temsilcisi Ekrem Sapmaz, Mersin İl Temsilcisi Hakan Koçman, Batman İl Temsilcisi Osman Seyrek, Şanlıurfa İl Temsilcisi Kadir Çelikcan, Mersin basınından Ali Gültekin katıldı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz” Alman basını ile Türk basınının çalışmaları ve gazetecilerin hak ve özgürlükleri temsilcilerimiz tarafından sırasıyla 15 er dakika anlatılmış ve Alman ve Türk basın ın karşılaştırılması yapılmıştır.

Hükümet tarafından yapılması planlanan sosyal medya düzenlemesinin faydası ve sakıncaları hakkında temsilcilerimiz tarafından 15 er dakika anlatılmış ve raporlanmıştır.

İl temsilcilerimizin 2022 yılının sonuna kadar yapacakları çalışmalar anlatılmış ve yılsonuna kadar illerinde şube açılması konusunda tavsiyede bulunulmuştur.

Temsilcilerimizin istek ve önerileri genel merkezimiz tarafından alınmıştır.

Toplantı sonrasında düzenlenen ödül töreninde Mersin il Temsilcimiz Hakan Koçman a başarı plaketi, Antalya İl Temsilcisi Ekrem Sapmaz a yetki belgesi takdim edilmiştir.

Türkiye nin 7 bölgesindeki illerimizde konaklamalı toplantılarımız ileri ki aylarda yapılmaya devam edecektir. Yapılacak toplantılara il başkanlarımız, genel merkez deki denetim kurulu, yeterlilik kurulu, onur kurulu, basın ve halkla ilişkiler kurulunda görevli arkadaşlarımız, genel merkez ile şubelerimizdeki üyelerimiz katılacaktır.

İleriki yıllarda Avrupa Birliğine sunacağımız projelerle Türk basını ile yabancı basının ortak proje çalışmasını sağlayacağız. Türk ve yabancı gazetecilerin mesleki tecrübelerinin paylaşmaları, dostlukların geliştirilmesi ile birlikte farklı ülkelerdeki toplantılara ücretsiz katılmaları sağlanacaktır.” Açıklamasında bulundu.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı