Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla yetim çocuklar ve yakınlarına iftar programı düzenledi.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı ekiplerince, Antikkapı Restoranda düzenlenen iftar programına Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İHH Kocaeli Temsilcisi İsmail Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bürokratları, STK temsilcileri, yetim çocuklar ve yakınları katıldı.

“HUZUR İÇİNDE BİR DÜNYAYI RABBİM BİZLERE GÖSTERSİN”

Açılış konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, başta İHH olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Büyükakın, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.  Allah hepimizi sevdiklerimizle beraber bayrama eriştirsin. Daha güzel, daha mutlu ve huzur içinde bir dünyayı Rabbim bizlere göstersin.” ifadelerini kullandı. 

“YETİMLERİN YANINDAYIZ”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da hem devlet olarak hem de sivil toplum kuruluşlarıyla yetimlerin yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi. Yetimlerin her türlü sorunlarını çözmenin ve yanlarında olmanın en önemli görevleri arasında yer aldığını belirten Yavuz, “Kocaeli sosyal politikalar anlamında çok şanslı bir şehir. Hem Büyükşehir Belediyemizin hem ilçe belediyelerimizin hem de Valiliğimizin tüm çalışmaları özellikle toplumun dezavantajlı kesimlerini kucaklayabilecek boyutta.” dedi. Program dua okunmasıyla son buldu.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı