Kaytazdere Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi nin 107. Yıl Dönümü Münasebetiyle dün akşam saat 20.00 de Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinde Mevlid i Şerif okutuldu.

Programa, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet ÖZYİĞİT, Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY, Altınova İlçe Müftüsü Recep EREN,  Piyalepaşa Ortaokulu Müdürü Nalan GÖKKAYA, Altınova İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait BAŞARAN, Altınova İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ferman SANCI, Merkez Camii İmamı Burhan ÖZEN ve din görevlileri, şehit aileleri ile gaziler, Erzurum ve Anadolu Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ferman DURMAZ, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin KILIÇ, CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Erdem DOĞANCI ve yönetim kurulu, Kaytazdere Belediye Meclis Üyeleri ile belde halkı katıldı.

Piyalepaşa İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili tiyatro oyunu sergilendi. Din görevlileri tarafından okunan mevlid i şerif in ardından Kaytazdere beldesinde bulunan şehit aileleri ile gazilere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Programa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “Başta Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize, gazilerimize Allah tan rahmet diliyor, minnetle anıyorum.” Dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı