Derince Yenikent Mahallesinde bulunan bir markette meydana gelen olayda husumetlisini ve eşini tabancayla yaralayan kişi olaydan sonra gözaltına alınmıştı. Yaralanan Belfun Doğramacı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken eşi ise yaralanmıştı. Evli çiftin zanlı tarafından önce silahın kabzası ile darp edildiği, darp esnasında silahın şarjörünün düştüğü için namludaki tek kurşunla vuruldukları ortaya çıktı.

Derince Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesinde bulunan bir markette alışveriş yapan ve felçli olduğu öğrenilen galerici  Belfun  Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı (37), o esnada markete gelen Mustafa Ş. tarafından silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre zanlı Mustafa Ş. önce elindeki tabancayla Belfun Doğramacı’yı darp etmeye başladı. Yaşanan boğuşma esnasında tabancanın şarjörünün yere düştüğü öğrenildi. Mustafa Ş.’nin namlusundan çıkan tek kurşunun ise önce Sevda Doğramacı’nın koluna isabet ettikten sonra eşi Belfun’un kalbine saplandığı tespit edildi.

Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralılar Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Sevda Doğramacı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken ağır yaralanan ve hastaneye gelirken kalbi durduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ise hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi Mustafa Ş. ise polis ekiplerince olaydan 500 metre ileride tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Mustafa Ş.’in oğlu Batuhan Şişek (19) ile Belfun Doğramacı’nın aynı mahallede oturdukları ve 2019 yılında yanlarındaki 2 arkadaşları ile birlikte tatil için Antalya’ya giderken Isparta’da birlikte trafik kazası geçirdiği ve kazada Şişek’in oğlu Batuğan Şişek’in yaşamını yitirdiği, Doğramacı’nın ise yaralandığı öğrenildi. Zanlı Mustafa Ş.’nin kazada oğlunu kaybetmesinden dolayı Belfun Doğramacı’yı sorumlu tuttuğu ve kazanın ardından aralarında husumet olduğu öne sürüldü. Zanlı Mustafa Ş.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Yaşamını yitiren Belfun Doğramacı’nın cenazesi ise tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek. 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı