Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ın makamında daha çok halkın içerisinde olduğu belde halkı tarafından çok sıkça dile getiriliyor.

Halka hizmet, Hakka hizmettir

7/24 halkı ile iletişim içerisinde bulunan Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “ Tavşanlı Belde halkıma hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.  Halkımı çok seviyorum. Halkıma en güzel hizmetleri verebilmek için belediye başkanı oldum. Halka hizmet, hakka hizmettir ” dedi.

Okul ziyareti

Tavşanlı beldesindeki okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelen Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “ Yeni öğretim döneminde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Halı Saha

Tavşanlı beldesinde yapımına başlanan halı sahasını ziyaret eden Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “ Beldemizde yapımına başlanan halı sahasının inşası tamamlanmıştır. Tavşanlı Belde Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

BİM

Yalova Tavşanlı Belde halkına hizmet verecek olan BİM in açılış törenine katılan Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “ BİM in Tavşanlı Belde Halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim.” Dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı