Karamürsel halkı “ canlı bu ağaçların köklerinden neden söküldüğünü ve sökülen bu ağaçların başka bir yere neden atıldığını Karamürsel Belediyesine soruyor?”

Mavi ile yeşilin buluştuğu Karamürsel ilçesinde 7 adet canlı ağaç kökünden sökülerek, Kayacık Mahallesi Sağlam Ticaret yanı D-130 Karayolu kenarı No.7 Uyum Sitesi A Blok un önüne yaklaşık 10 gün önce atıldı.

Gazetemizle irtibat kuran Uyum Sitesi Sakinleri “ Gelecek nesillere yeşil doğayı miras bırakmak istiyoruz ve kuraklığa karşı ağaçlara ihtiyaç duyduğumuz halde Karamürsel ilçesinde 7 adet canlı ağaç köklerinden sökülerek D-130 karayolu kenarı ve sitemizin önüne yaklaşık 10 gün önce atılmıştır. Atılan bu canlı ağaçlar burada ölüme terk edilmiştir. Site sakinleri olarak Karamürsel Belediyesi Zabıta ekiplerini sürekli telefonla arıyoruz. Köklerinden sökülen ve sitemizin önüne atılan bu ağaçların buradan kaldırılarak başka bir yere dikilmesini ve bu ağaçların tekrar yaşamasını Karamürsel Belediyesi Zabıta Ekiplerine 10 günden beri telefonla söylemimize rağmen bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadık. Ne zaman kaldırılacağını da merak ediyoruz. Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım tarafından acil müdahale edilmesi için Aktif Haber Gazetesi sahibi Gazeteci Ahmet Öz e açıklamada bulunuyoruz.” İfadelerini kullandılar.

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı