Yasin İnşaat, Karamürsel de 2021 yılında başladığı inşaat projelerinin çoğunu tamamlayarak istihdama ve üretmeye büyük katkı sağladı.

Gazetemiz muhabirinin sorularının yanıtlayan Yasin İnşaatın sahibi Yasin Özkaplan “ 100 dairelik arsa stokumuzla durmadan yolumuza devam ediyoruz. İnşaat yaptığımız tüm arsalar Birol Özer ve Yasin İnşaatın mülküdür.

İSKAN PARASI ALMIYORUZ

Sattığımız daireler için müşterilerimizden iskan parası talep etmiyoruz.

2021 YILINDA BİTEN PROJELER

2021 Yılının ilk aylarında inşaatına başladığımız Tabakhane, Camiatik ve Sarıkum Mahallesi projelerimizi tamamladık. İskânlarını alarak müşterilerimize sattık ve müşterilerimiz kendi dairelerin de oturmaya bile başladılar. Dostlar Market yanındaki Sarıkum Mahallesi projemizde sadece elimizde kalan  1 dairemizi önümüzdeki günlerde satışa sunacağız.

2022 YILI YENİ PROJELER

Karamürsel merkezde Kayacık Camii yanı, Sarıkum Mahallesi 2, Salıpazarı projelerimizin inşaatlarına başlıyoruz. Ayrıca Kırahmetoğlu Mevkii Karamürsel Anadolu Lisesinin yanındaki projemizi de bu yılının sonuna kadar bitirerek halkımıza satışa sunacağız.

HERKESİ EV SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ

Yasin İnşaat olarak Karamürsel ilçesinde yaptığımız asansörlü, otoparklı, 2+1,3+1 ve dubleks daireler ile herkesi 2022 yılında da ev sahibi yapmak istiyoruz.”

YASİN İNŞAAT İLETİŞİM BİLGİLERİ

4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Akbank Karşısı Gücer İş Merkezi Kat.1 Karamürsel / KOCAELİ Tel…0.506.1807795- 0.537.3659381

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı