Karamürsel in tanınan ve sevilen hanımefendilerinden Sigortacı  Öykü Özçit tarafından Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Kıvanç Sokak No.8/C  de Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. nin Karamürsel Şubesi Hizmete Açıldı.

KARAMÜRSELLİLER, BURADA BÜTÜN SİGORTA ŞİRKETLERİNE AİT POLİÇELERİNİ YAPTIRABİLECEK

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Sigortacı Öykü Özçit “ Karamürsel halkı bundan sonra bütün sigorta şirketlerinin poliçe hizmetlerini bizden alabilecek” dedi.

Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. ni yakından tanıyalım

Sigortacı Öykü Özçit “ Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.  300’ün üzerinde çalışanı, 400’den fazla ürün çeşitliliği, 20’den fazla sigorta şirketi ve 40 yıllık tecrübesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

 Özser Grup olarak ülkemizde sigorta sektörünün büyümesine ve sigorta bilincinin en üst seviyeye çıkarılmasına katkı vermek amaçlarımızın başında gelmektedir. Sigortacılık sektöründe öncü olma vizyonuyla hareket eden Özser Grup, 2020 yılında ürettiği 700 bin poliçe ile dağıtım kanalları arasında Türkiye’nin önde gelen şirketlerindendir. Bireysel ve kurumsal üretimi dışında sigorta şirketlerine trete ve talep edilen ürünleri sağlamaktadır. Çıkarttığı yeni ürünler, yurt dışından aldığı teminatlar ve sigorta şirketleriyle sağladığı iş birlikleriyle sigortacılıkta lider brokerlik şirketleri arasında yer almaktadır.

Karamürsel ve çevre halkına tüm çalıştığımız sigorta şirketlerimizin poliçeleri ile en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Poliçe süresi biten, bitecek olan veya bilgi almak isteyen herkesi işyerimize bekliyoruz.

ÇALIŞTIĞIMIZ SİGORTA ŞİRKETLERİ

Anadolu Sigorta, Ankara Sigorta, Atlas Mutuel Sigorta,Bereket Sigorta,Gruopama,Gulf Sigorta, HDI, Katılım Emeklilik,NN, Orıent, Ray Sigorta, Sompo Japan Sigorta,Türkiye Sigorta, Unıco, Eureko, Zurich,Şeker, TMT, Türk Nippon,Ak Sigorta,Ouıck,Mapfre,Neova,Axa Sigorta,Acı Badem Sigorta, Doğa Sigorta,Gri Sigorta ile Allianz Şirketleri ile çalışıyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ

Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko, Yeşil kart Sigortası, 2.El Otomobil Garanti Sigortası, Tehlikeli Madde Taşımacılık Sigortası, Tekne Sigortası, DASK, Ferdi Kaza Sigortası, Konut Sigortası, Site Ortak Alan Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Özel Sağlık Sigortaları, Seyahat Sigortaları, Yabancı Sağlık Sigortaları, Hayat Sigortası, Nakliyat Sigortası, Mühendislik ve İşyeri Sigortaları, Devlet Destekli Tarım Sigortaları, Finansal Sigortalar, Bireysel Emeklilik Sigortaları v.s,” Açıklamasında bulundu.

Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.nin  Karamürsel Şubesi İletişim Bilgileri

Kayacık Mah.Osman Kıvanç Sk.No.8/C Karamürsel / KOCAELİ  Tel. 0.539.3057100- 0.549.1474990  E mail.özsersıgortakaramursel@gmail.com



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı