AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

"Dini bayramlarımız, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların uygulandığı, örf ve adetlerin sergilendiği, tolumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği, hoş görünün hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Dayanışma, hoşgörü ve kardeşlik bağlarımızın en üst seviyeye ulaştığı, Rabbimizin rızasına yaklaşmamıza vesile olan, bizleri bu mübarek günlere ulaştıran Yüce Allah’a sonsuz hamd-ü senalar olsun.
Kurban, maddi ve manevi anlamda yüce bir sorumluluktur. Ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, akrabalarımızla ve kardeşlerimizle aynı nimet etrafında buluşmaktır. En yakınlarımızdan başlamak üzere; muhtaçların, mağdurların, garip ve kimsesizlerin yüzünü güldürmektir. Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin, Karamürselli hemşehrilerimin ve tüm İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

 Covid-19 salgını nedeniyle öncesinde ve bayram süresince mutlaka temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına azami ölçüde gayret göstermenizi temenni ediyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

 Selam ve Saygılarımla."

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Sait METE



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı