Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer görevinden neden istifa ettiğini kamuoyuna duyurmak için gazetemize açıklamada bulundu.

Karacaer  “Değerli Kamuoyuna,

 06 Ağustos 2020 tarihinde atanmış kurucu İlçe Başkanı, 25 Ekim 2020 tarihinde Kongre ile seçilmiş Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Başkanı görevimden gördüğüm lüzum üzere istifa ettim. Öncelikle benim ile özverili çalışmalar sergileyen yapan yönetim kurulu arkadaşlarıma, siz değerli Kamuoyuna ‘gördüğüm lüzum’un açıklamasını yapmak sorumluluğumdur.

 Bu sorumluluğum gereği istifamın nedenleri; Demokrasi ve Atılım Partisi siyasi etik sözleşmesi imzalamış, liyakat ana prensibimiz, nepotizmi ve adamcı oluşumu siyasetten ayrıştıracağız diyen, Twitter üzerinden istifa eden bakanı eleştiren bir siyasi oluşum, İstanbul İl Başkanını SMS ile görevden almaları söylemleri ile çelişti.

 Online gönüllü başvuru yapan ve uzun görüşme ve mülakatlardan sonra İstanbul İl Başkanlığına atanmış olan Karamürsel ’li hemşerim ve 38 yıllık arkadaşım olan Sn. Gürol Ayan sosyal medyalarda esnaf ziyaretlerinin resimlerinin paylaştığından kısa süre sonra görevden alınması, konuşulan siyasi etiğe yakışmadı. SMS ile görevden alınma ve ‘’görünen lüzum’’ cümlesi ile yapılan açıklama, eminim memleketi için taşın altına elini koydum diye düşünenlerin, çoluğunun çocuğunun rızıklarını, ailesi ve işleri geçirebilecek zamanı memleketi için karşılık beklemeden harcayan insanları görevden alırken yapılan açıklama beni ve etrafımı tatmin edici açıklama değildi.

 Genel Merkez yöneticileri ile kişisel olarak her konuda aynı fikirde olmamanın doğurabileceği sonucu, biz seçilmiş veya atanmış yöneticilerin her an SMS gelme tereddüttü, demokrasi ve her görüşün temsil edildiği bir siyasi parti söylemleri ile ne kadar bağdaşır sizlerin takdirine bırakıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milletimize ve Karamürsel’imize her şart altında hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini arz ederim.

 Saygılarımla

Hayrettin Karacaer

İnşaat Yük. Mühendisi



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı