Karamürsel halkından Aktif Haber Gazetesine gelen talep doğrultusunda,

Karamürsel de pandemi sürecinde zor şartlar altında görev yapan doktorlarımız ve filyasyon ekibine hem teşekkür etmek, hem de başarılı çalışmalarının devamını dilemek üzere bir ödül töreni düzenlenmesi istenildi.

Aktif Haber Gazetesi,  Karamürsel halkının bu isteğini yerine getirerek ödül töreni düzenledi.

Karamürsel Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aktif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik, Karamürsel Devlet Hastanesi Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Göksel Kar, Karamürsel Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Seda Sibel Günbey,Karamürsel Filyasyon ekibi katıldı.

Ödül töreninde Karamürsel Filyasyon Ekibi adına konuşma yapan Ayfer Kar “ Sayın Kaymakamımız, Sayın Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz, Sayın Başhekimimiz her zaman bu zorlu süreçte bizlere destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ben de inanıyorum ki bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatacağız. Eşim Dr.Göksel Kar ve ben de bu süreçte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün bu aldığım ödülü tüm Karamürsel Filyasyon ekibimizin adına alıyorum. Filyasyon ekibimizdeki tüm arkadaşlarıma da burada sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde duygularını dile getirdi.

Karamürsel Filyasyon ekibine ödülünü takdim eden Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz yaptığı konuşmasında “ Yağmur, kar, kış, çamur, güneş demeden tüm mevsimler de evlere kadar giderek covid 19 hastalarının iyileştirmek için büyük çaba sarf eden Filyasyon ekibi Karamürsel de Kahramanlık Destanı yazmıştır. Karamürsel halkı olarak Filyasyon ekibimizle gurur duyuyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Karamürsel halkı olarak Filyasyon ekibimize çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı