Karamürsel halkından Aktif Haber Gazetesine gelen talep doğrultusunda,

Karamürsel de pandemi sürecinde zor şartlar altında görev yapan doktorlarımız ve filyasyon ekibine hem teşekkür etmek, hem de başarılı çalışmalarının devamını dilemek üzere bir ödül töreni düzenlenmesi istenildi.

Aktif Haber Gazetesi,  Karamürsel halkının bu isteğini yerine getirerek ödül töreni düzenledi.

Karamürsel Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aktif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğur, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik, Karamürsel Devlet Hastanesi Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Göksel Kar, Karamürsel Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Seda Sibel Günbey,Karamürsel Filyasyon ekibi katıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Göksel Kar a ödülünü Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan takdim etti.

Törende konuşma yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan “  Sayın Kaymakamım, Değerli İlçe Sağlık Müdürüm, Sayın Başhekimim, Değerli Aktif Haber Gazetesinin saygın mensuplarına bu ödül töreni için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten zorlu 18 ayı geçen pandemi sürecinde salgınla mücadelede en önemli aktör sağlık personelleridir. Hem birey olarak hem de kurum olarak gerçekten olağan üstü bir gayretle çalıştık bu dönemde, tabi ki halkımızın da desteği ile Sayın Kaymakamımızın da, bütün Karamürsel halkımızın da desteği ile Karamürsel ilçesinde de Kocaeli nde de gerçekten vaka sayılarımızın azalışı görülmektedir. Pandemi süreci halen devam ediyor. Aşılama çalışmalarımızda devam ediyor. En son hasta taburcu olana kadar önlemlerden asla taviz vermeyeceğiz. Mücadeleye devam diyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren aşılama işlemi daha hızlı bir şekilde devam edecektir.

Belli bir seviyeye geldikten sonra umarım, yaz sonuna doğru maskelerimizi atmayı çıkarmayı temenni ediyorum. Hepinize bu ödül töreni için teşekkür ediyorum. Şahsım ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü adına gerek Karamürsel İlçe Sağlık Müdürüm, gerek Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimime, hekim arkadaşlarıma bu süreçte olağan üstü gayretlerinden dolayı tüm sağlık personelimize şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Kocaeli il Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan dan ödülünü alan Karamürsel Devlet Hastanesi Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Göksel Kar yaptığı konuşmasında “ Sayın Kaymakamım, Sayın Kocaeli İl Sağlık Müdürüm, Sayın Başhekimim bu zor süreçte her zaman yanımızda bulundukları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok destek verdiler. Bizleri bu pandemi sürecinde yalnız bırakmadılar. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını ifade etti.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı