Karamürsel Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programı Cuma günü saat 10.00 da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Haber… İbrahim ÜLKER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törene, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna, İlçe Siyasi Parti temsilcileri, Daire Başkanları, Okul Müdürleri, ögretmenler, kursiyerler ile misafirler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karamürsel Hamza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Şahin “Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliği ilk defa bu sene yapıldı. Bundan sonra her yıl Haziran ayının ilk haftasında bu kutlamalar tekrarlanacaktır. Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu etkinlik düzenlenmiştir.

Hayat boyu öğrenme kurslarına katılmak isteyenler 40 yaşında bile resim yapmaya başlayabilir.

 50 yaşında bir enstrüman çalabilir.

 60 yaşında okuma yazma öğrenilebilir.

3648 kurs çeşitliliği içinde istediğiniz kursu talep edebilir ve öğrenmeye başlayabilirsiniz. Hobilerin hayat boyu mesleğe dönüştüğü kurslarımızla evinizde, mahallenizde, köyünüzde dilediğiniz her yerdeyiz. Kurslarımızda emeği olan idareci, öğretmen arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza, kursiyerlerimize ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır yaptığı konuşmasında “Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün eğitim faaliyetlerini her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Bu tür kursların yaygınlaşması için Karamürsel Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bütün seferberliğe hazırız. Karamürsel Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Parolamız "Her yerde, her zaman, her alanda eğitim" dedi.

Konuşmaların ardından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programı sırasıyla keman ve gitar dinletisi, Hayat boyu öğrenmenin önemini belirten bir drama sahnesi ile devam etti.

Davetliler tarafından değişik kurslarda üretilen çalışmaların sergilendiği stantlar gezildi.

 Kurs çalışmaları uygulamalı olarak ziyaretçilere gösterilmesinin ardından program sona erdi.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı