İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i yönetimi ile birlikte Ankara Genel Merkez’de ziyaret eden İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Ramazan Bayramı sonunda Karamürsel’de ağırlayacağız” dedi

İYİ Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, yönetim kurulu ve İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nursel Dikidaş’ın katıldığı ziyarette ülke ve Karamürsel gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, "Önümüzdeki süreçle alakalı yeni yol haritasını gözden geçirme fırsatımız oldu. İlçe Teşkilatı olarak Türkiye’de 560 ilçenin içinde üyede 20. sırada. Türkiye’de sandık görevlilerini bitiren ilk teşkilat olmaktan Karamürsel adına övgü içeren değerlendirmeler duymaktan son derece memnuniyet duyduk ve heyecanımız bir kat daha arttı" dedi.

“KARAMÜRSEL’E GELİYOR”

Kılınçsoy; Genel Başkan Meral Akşener’in, vatandaşın yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduklarını, fakat ümitlerini kaybetmemelerini istediğini, milletin moralsiz, geçim sıkıntısında olduğunu söylediğini ifade etti. “Milletimizle iç içe olarak gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz, böylece iktidar vatandaşı dikkate almak zorunda kalacak” dediğini de belirterek Genel Başkan Meral Akşener’in Ramazan Bayramı sonunda Karamürsel’e geleceğini de söyledi.

Kılınçsoy, ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Karamürsel’in sorunları hakkında bilgiler verdik ve önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında Genel Başkanımız Akşener ile değerlendirmelerde bulunduk. Genel Merkez’de gördüğümüz özel ilgi bizler için güçlü bir motivasyon kaynağı oldu. Samimi kabulleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyor, yakın ilgi ve alakalarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı