Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal önderliğinde Kaytazdere Beldesi Marmara Bölgesinin gözde Turizm Kenti oldu. Kaytazdere Beldesinde şimdilerde Mavi ile Yeşili buluşturma noktasında çalışmalara başlandığı öğrenildi.

 

ÇÖPLÜK “ATIL“ ALAN YEŞİLLENDİRİLİYOR

 

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “Karayolları mülkiyetindeki eski asfalt şantiyesinin bulunduğu alanı, çöplük olmaktan kurtardık.

ESKİ ANILAR YAŞATILACAK

Çocukluğumuzda ve geçliğimizde bu alanda futbol oynardık, pehlivanlar yağlı güreş tutardı, futbol müsabakaları düzenlenirdi. Daha sonra yol yapımı için karayolları tarafından asfalt şantiyesi olarak kullanıldı. Yol çalışmaları bittikten sonra bu alan terk edildi ve atıl bir görünüm kazandı. Gerek beton blokların çirkin görüntüsü, gerekse çevreden kaçak atılan çöpler nedeniyle zaman içerisinde çöplüğe dönüştü,

Karayollarına ait olan bu alanla ilgili 6 yıldır verdiğimiz çaba sonucu Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü peyzaj çalışmaları için gerekli izinleri verdi.

Biz de peyzaj çalışmalarını başlattık. Beton bloklar kırıldı, çöpler kaldırıldı, tesfiye çalışmaları tamamlanan bu alanın etrafı belediyemizce çitle çevrildi, ağaç ekimine başlanıldı. Bu alan çimlendirildikten sonra, yine çocuklarımız burada oyun oynayacak, Pehlivanlarımız güreş tutacak, vatandaşımız yürüyüş ve sporunu yapacak, vatandaşlarımızın uğrak yeri olacak. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı