Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, belediye personelinin saha çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

 Basın açıklamasında bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzce yürütülen ve 620.000 TL maliyeti olan 2 km uzunluğundaki kanalizasyon hattı döşeme işi belediye bünyesindeki personel ile yürütülmektedir. Bu projeyi kendimiz hayata geçirerek % 40 oranında maliyetimizi düşürdük.

 Kaytazdere halkına sorunsuz yaşam alanları

 2021 yılı Kaytazdere Beldemiz için önemli bir dönüm noktası olacak, yeni yıla alt yapı çalışmalarımızla başlangıç yapmış olduk, 2 km uzunluğundaki kanalizasyon hattı çalışmamızı belediyemiz öz kaynaklarını kullanarak sürdürmekteyiz, ekiplerimizle hat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamış olacağız, yapılaşmanın hızlı bir şekilde devam ettiği beldemizde konut yapacak vatandaşlarımız içinde sorunsuz bir yaşam alanı oluşturmaya gayret ediyoruz.

 2021 Yılı belde halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirme yılı olacak;

 Mayıs ayından itibaren beldemizde bulunan tüm yolların kullanım yoğunluklarına göre sırasıyla sathı kaplama yapılarak değerli hemşerilerimizi tozlu yollardan kurtaracağız, araç gereç ekipman hazırlıklarımız tamamlanmış bir şekilde mevsim şartlarının uygun olmasını bekliyoruz. Beldemizin değişimine katkı sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Belediye ekibimiz artık bu alt yapı çalışmalarını yapacak bilgi beceriye ulaştı. Kendilerine özverili çalışmaları İçin teşekkür ediyorum” dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı