
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada fahiş fiyat denetimlerinde çok sayıda firmaya binlerce lira ceza kesildiği açıklandı.
Kocaeli de yapılan denetimlerde, fahiş fiyat uygulayanlara binlerce lira ceza kesildi.
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ticaret İl Müdürlüğü personelleri ve belediye görevlilerinin katılımlarıyla oluşturulan ekiplerle beraber kent genelinde yapılan fahiş fiyat denetimleri neticesinde, 680 firmada, 27 bin 303 ürünün denetlendiği belirtildi.
959 FİRMA VE 56 BİN ÜRÜN DENETLENDİ
Değerlendirmeleri devam eden dosyalardan maske satışı yapan iki firma ile gıda satışı yapan bir firmaya haksız fiyat uygulamalarından dolayı toplam 314 bin 343 TL. idari para cezası uygulandı. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında fiyat etiketi ile ilgili yapılan denetimler sonucunda 959 firmada 56 bin 589 adet ürün denetlenirken, 39 firmada tespit edilen aykırılıktan dolayı haklarında 25 bin 772 TL. idari para cezası uygulandı.
GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANMAYA DEVAM EDECEKTİR
Açıklaamda, “Bu doğrultuda, sağlık ürünleri, temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin arz zinciri güvenliğinin sağlanması için ithalatçılar, üreticiler, satıcılar nezdinde fahiş fiyat ve fiyat etiketleri açısından gerekli denetim faaliyetlerine ara vermeden devam edilmekte olup, aykırı iş ve işlemlerde bulunanlar hakkında gerekli yaptırımlar uygulanacaktır." denildi.

-
Karamürsel‘de Sena ile Zeki Faruk evlendi
-
Türkiye’de makarna tüketimi yüzde 65 oranında arttı
-
O ilimizde korkutan deprem!
-
Yarın fırtına geliyor
-
Karamürsel’de “Şip Şak Fast Food “ hizmete açıldı
-
Muhammed Ali Sarıay delikanlı oldu
-
Kalp krizi geçiren Kadir Aydın yaşamını yitirdi
-
Emekli Öğretmen Cevdet Ekinci vefat etti
-
Karamürsel Belediyesi tarafından esnafların terazilerin yıllık muayene ve bakımları kontrol ediyor
-
Karamürsel 100. Yıl MTAL, “Gazze için seferberlik”
-
SGK Başkanı Raci Kaya: Düşük maaşın sebebi emeklilerin ölmemesi
-
Sigara vergisinde değişiklik: Zam sinyali geldi!
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI


Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı
Karamürsel ’de motosiklet ile otomobil çarpıştı.2 Yaralı
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
Karamürsel 'de yangın
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
Karamürsel'de Yangın
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal




USD
EURO