DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetiminden Cüneyt Yücetepe ile Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer, ilçe esnafı ve halkla bir araya geldi.

Cuma pazarına çıkan vatandaşlar, Pazar esnafı, ilçe esnafı ile ilçe halkı ile bir araya gelen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetiminden Cüneyt Yücetepe ile Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gazetemize açıklamada bulunan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ile DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer” halkın en büyük sorunu geçinememektir. Emekli ve asgari ücretli maaş alanlar temel ihtiyaçlarını bile gideremediklerini dile getirmişlerdir. İktidar saltanat içerisinde lüks yaşarken vatandaşlara sadaka gibi maaş zammı vermeleri doğru değildir. İktidar vatandaştan ve halktan uzaklaşmıştır.

Kapanan esnaflar ile kapanmayan esnaflarımız kiralarını ve faturalarını ödeyemedikleri için zor durumdalar.

Köylü esnafımız ürettikleri ürünlerin karşılığını alamadıklarını belirttiler.

İktidar  halkın, esnafın, emeklinin, asgari ücretlinin sorunlarını dinlemediği gibi çözüm üretemiyor.

Halkın sorunlarını dinlemeyen, halkı ekonomik sıkıntı içerisinde bırakan iktidara ilk seçimde gereken dersi verecekleri söylenmektedir.

DEVA Partisine ve Genel Başkanımız Ali Babacan a karşı halkımız büyük ilgi gösteriyor. Partimiz halk tarafından büyük bir teveccüh görmektedir. DEVA Partisi Türk Milletinin ve halkın DEVASI olacaktır” dedi

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı