Karamürsel’de bir önceki gün Ereğli Mahallesi Güzel Yalı Caddesi üzerinde köpekler vurularak öldürülmüştü. Bu kez ise katliamın adresi Kırahmetoğlu Anadolu Lisesi mevkii oldu.

ZEHİRLİ TAVUK

Edinilen bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce köpeklere zehirli tavuk verildi. Saat 21:00 sıralarında zehirli tavukları yiyen köpekler acı çekerek, titreye titreye öldü. İlçede peşpeşe yaşanan köpek katliamları hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

AYNI KİŞİLER Mİ?

Olayın durulması üzerine bu seri katliamları yapan cani kişilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Tavuk etinin içine zehir atarak köpekleri canice öldüren şahıslarla, yine Karamürsel’de köpekleri vurarak öldüren kişilerin aynı kişiler olduğu tahmin ediliyor.

 Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin PEK (KOCAELİDER) hem de hayvan polisi alarma geçti. Seri şekilde bu katliamları yapan canilerin kim olduğunun bulunması için çalışmalar sürüyor.

PEK, İSYAN ETTİ

Gazetemize konuşan Pek, şunları kaydetti: “Karamürsel’de son günlerde sokakta yaşam mücadelesi veren ve gönüllüler tarafından bakılan sokak köpekleri ya silahla vuruluyor ya da zehirleniyor. Bu hafta içinde bu tür ihbarlar çoğalmaya başladı. Kimi tavuğumu yedi diye kimi yanıma yaklaştı diye hayvanları katlediyor. Bu hayvanların canını siz mi verdiniz ki alma hakkını kendinizde görüyorsunuz. Sokaklarda caddelerde tavuk gezmez. Tavuk kümeste olur. Araba çarptığı zaman şoförü mü zehirliyorsunuz. Artık ilçemizde haydi hayvan koruma polisi var, tüm adli ihbarlara yetişmeye çalışıyorlar. Tabi ki Bakımevi Veteriner Hekimimiz Mustafa Demir tüm tıbbi müdahaleleri yapıyor. Bu canilerin bulunması için tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Her ip ucu bir kanıt olabilir. 3 köpeğin siyanürle zehirlendiği şüphesi üzerinde duruluyor.”

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı