UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ile UGC Halkla İlişkiler ve Basın Kurulu Başkanı Mehmet Uyanık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “ UGC  olarak dünya nın her yerinde faaliyet gösteriyoruz. Türkiye nin 81 ilinde şubelerimizi açmaya başladık. Yurt dışında da Almanya da şubemizi açtık.

2021 yılında Amerika,İngiltre,Fransa,İsviçre,Hollanda da şubelerimizi açacağız. Türkiye deki ulusal ve yerel basını Radyo,Tv,Gazete,Dergi ve İnternet Medyası olarak tek çatı altında toplayarak yurt dışında eşleştirmesini yapacağız. Türk gazeteciler ile yabancı gazetecilerin mesleki tecrübelerini geliştirmelerini ve dostluklarını pekiştirmelerini sağlayacağız. Yurt dışı çalışmalarımızda Türkiye nin tarihini, kültürünü ve Türk mutfağının da tanıtımını sağlayarak Türkiye nin Turizm elçilik görevini de yapacağız.

Genel Merkezimizin Kocaeli olması nedeni ile Kocaeli ni de Dünya da tanıtımı sağlayacağız. Gazetecilerimizin ev ekonomilerine destek olmak amacı ile kurumsal anlaşmalarımıza 2021 yılında da devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “ Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan ziyaretten memnun kaldım. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya her zaman hazırım” açıklamasında bulundu.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ile UGC Halkla İlişkiler ve Basın Kurulu Başkanı Mehmet Uyanık, Karamürsel ilçesinin ekonomisinin gelişmesini ve günü birlik çeşitli il ve ilçelerden ziyaretçilerin Karamürsel e gelmesini sağlayan tesisler ve yatırımların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yapılmasını, 4 yıllık fakülte ile Karamürsel in öğrenci kenti olmasının da ekonomi açısından önemli olduğunu vurguladılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “ Karamürsel ilçesi benim memleketimdir.

Karamürsel in Kayacık Mahallesi Karayolları Mevkiinin deniz sahilinde Denizcilik Müzesini yapmaya planlıyoruz. Karamürsel e yapacağımız Denizcilik Müzesini Türkiye nin her yerinden ve yurt dışından gelecek ziyaretçilerin ilgi ile ziyaret edebileceğini ve Karamürsel ekonomisinin hareketlenmesini sağlayacaktır” dedi.

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı