Mart ayında kurulan ve teşkilatlanmalarını tamamladıktan sonra il kongrelerini de bitiren DEVA Partisi büyük kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer, Ankara da düzenlenen partisinin 1.Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Gazetemize açıklamada bulunan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer “ Kocaeli merkez ve ilçe teşkilatlarımız olarak partimizin 1.Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldık.

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yürüttüğü DEVA Partisi 1. Olağan Genel Kurulu Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Kocaeli’den 26 delegenin katıldığı kongrede 50 kişilik MKYK’ya eski bakan Nihat Ergün ve Petrol-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar yeniden girdi.

Pandemi koşulları nedeniyle hafta içinde yapılan kongreye sadece parti yöneticileri ve delegeler katılabildi. Pandemi kuralları gereği sınırlı tutulan kongre katılımı, asgari şartlara rağmen coşkulu gerçekleşti.

 DEVA Partisi olarak yaptığımız 1.Olağan Genel Kurulumuzla Türkiye de yapılacak ilk seçimlere partimiz olarak katılmaya hak kazandık. DEVA Partisi Türkiye nin DEVA sı olacak ” dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı