Akparti İzmit Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal ile Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Akparti Karamürsel ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin de başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa nedenini yeni bir başkan ile yola devam etme kararı alınması olarak açıklayan Ekin paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “AK Partide ilk görev aldığım günden bugüne kadar olan süre içerisinde, milletime ve partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Tüm kardeşlerimize ulaşabilmek ve partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırabilmek için gayretle çalışmaya özen gösterdim” dedi.

Akparti Kadın kollarında bugün art arda istifa haberleri yaşandı. İzmit Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal partisinin ilçe kadın kolları başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Yeşildal paylaşımında, “Bugün itibariyle İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Bundan sonra Kutlu davamıza gönülden hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte birlikte çalıştığım büyüklerime ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Fatma Nur Yeşildal, önceki dönem İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı’nın istifası sonrası uzun süre boş kalan göreve atanmıştı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı